Віце-Президента АЕЕ обрано голосуючим директором Ради ОРЕ

Віце-президента АЕЕ, в. о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Івановича Козачука було обрано до складу Ради Оптового ринку електричної енергії (ОРЕ) України від класу постачальників на щорічних загальних зборах Членів Ради. Рада ОРЕ, в свою чергу, є виконавчим органом між загальними зборами учасників ОРЕ. Загалом до складу Ради ОРЕ входять десять голосуючих директорів — по п’ять від класу виробників і класу постачальників.

Відповідно до Договору, рада ОРЕ  здійснює загальний нагляд за роботою ДП «Енергоринок», системи забезпечення функціонування ОРЕ, регулює відносини на Оптовому ринку та визначає основні економічні, фінансові засади і механізми його функціонування,  а  також   сприяє  надійній  роботі  об’єднаної енергосистеми України.

Колектив Асоціації з енергоефективності та енергозбереження висловлює найщиріші привітання Олегові Івановичу! Ми впевнені, що його професіоналізм, невичерпна енергія, завзяття, новітні погляди та управлінський талант сприятимуть подальшому розвитку енергетичної галузі України.