Асоціація з енергоефективності та енергозбереження запрошує на круглий стіл по ЕСКО

Асоціація енергоефективності та енергозбереження, юридична фірма ILF та Національний екологічний центр України запрошують всіх зацікавленних взяти участь в роботі кріглого столу «Проблеми закупівлі енергосервісу на електронних майданчиках ProZorro», який відбудеться 02 вересня 2016 р. в офісі Реанімаційного пакету реформ за адресою м. Київ, вул. Ольгинська, 6, офіс 21.

В рамках однієї платформи зберуться народні депутати, представники Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, місцеві органи державної влади та експертне середовище для обговорення проблемних питань закупівлі енергосервісу  із використанням системи ProZorro та формування необхідних кроків із адаптації чинного законодавства для проведення таких закупівель.

Детальна програма за Посиланням.

У 2016 році в Україні стартували закупівлі енергосервісу, спрямовані на залучення коштів приватних інвесторів у проекти із підвищення енергетичної ефективності бюджетних установ. Проте з 1 серпня 2016 року проведення нових закупівель енергосервісу унеможливилось у зв’язку із переходом на закупівлі за системою ProZorro та втратою чинності Законом України «Про здійснення державних закупівель».

На розгляді Верховної Ради України перебуває законопроект №4549 від 29.04.2016 р., метою якого є створення можливостей для закупівлі енергосервісу із використанням системи ProZorro.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.